Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Chokoladelagkage 01

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Konditori

Hovedingrediens : Diverse produkter

Diverse chokoladeFedtfattig opskrift

Indsendt :

Chokoladelagkage 01 4 Chokoladelagkage 01 1 Chokoladelagkage 01 2 Chokoladelagkage 01 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
6 spsk. Solsikkeolie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Perfect Strø 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Søder 1:2½
1 tsk. Perfect Strø = 2½ tsk. sukker
1 tsk. Perfect Strø = 12,5 g sukker
1 spsk. Perfect Strø = 37,5 g sukker
10 g Perfect Strø = 25 g sukker
1 dl Perfect Strø = 250 g sukker
100 g sukker = 40 g Perfect Strø
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
50 gram Hasselnødder 1 dl. hele hasselnødder vejer ca. 60 gram
1 Appelsin, skal og saft heraf 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
    1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
  fyld: 1 appelsin indeholder ca. 1 dl. saft
2 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
lidt Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Jordbær, friske 1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram
    1 dl. = 50 gram
1 liter = 500 gram

1 bær vejer ca 15 gram


Opskrift:

Olie, sukker og sødemiddel røres grundigt sammen. Æggeblommer røres i en ad gangen. De øvrige ingredienser røres i. De stiftpiskede æggehvider vendes i dejen.

Hæld dejen i en smurt springform 24 cm. i diameter, og bag kagen på nederste rille i en 175 grader C. alm. ovn i ca. 45 minutter.

Kagen deles i to, og bananskiver fordeles imellem de to lag. Fløden piskes stiv, og fordeles i et tyndt lag oven på kagen. Pynt med hele jordbær.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (27 stemmer)

Opskriften er vist 117636 gange,
og udskrevet 865 gange.


Energi:
KJ total 10935 (2603 kcal)
KJ pr. Pers. 911 (216 kcal)
Vægt ialt 1130 gram
Vægt pr. Pers. 94 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 967 KJ (230 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 12.4 gram
Kulhydrat 24.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2013-09-07 21:37:56
God men den skulle have været med hindbærflødeskum

det smager jo godt!  -  2013-06-03 13:03:36
Det er en god kage fyldt meed masser af god mad det smager jo mega godt!!!!!!!!

chris111  -  2013-03-02 17:53:31
Virkelig god, den er så lækker..

Mike  -  2013-01-08 06:19:25
Jeg har selv sukkersyge og mit boldsukker siger ikke så meget til det hvis man bare huske ins inde da. Men det har jo meget at sige fra folk til folk

Arge  -  2011-05-06 11:34:03
Men når der er 50 g. sukker i, kan en diabetiker så stadig spise den?

kokken kiren  -  2008-07-23 15:19:28
det er en virkelig lækker lagkage-opskrift den vil få en god anmeldelse