Yggenykkager

Yggenykkager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt af : Katja

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.sukker
250 g.margarine
3 æg
500 g.hvedemel
100 g.chokoladestumper
1 knsp.salt
1 knsp.hjortetaksalt
 
Opskrift:
Der er ingen anvisning i bogen på hvor længe eller hvor varmt de skal bages. Når kagerne er bagte undertrækkes de med lys chokolade med nougatsmag.

Tips:

Opskriften er afskrevet fra bogen "Da yggenykkerne stjal Rundetårn" af Jørn Birkeholm. Jeg så der var en der søgte efter den.





karakterer:
Opskriften er vist 14964 gange,
og udskrevet 200 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-10-17 15:05:54
Rigtige Yggenykkager: 250 g sukker, 250 g margarine, 3 æg, 500 g mel, 100 g chokoladestumper, 1 knivspids salt og hjortetaksalt, 1 spsk vanillesukker.Margarine og sukker røres. Æg, vanillesukker og chokolade tilsættes. Til sidst æltes melet,salt,hjortetaksalt. Formes til kugler som trykkes let med en gaffel. Bages ved 210 grader i ca 7 min

  -   2008-08-08 11:32:30
hvordan laver man dem? og er det småkager eller én stor kage?

  -   2008-01-07 15:23:05
I bogen "Da Yggenyggerne stjal Amalienborg" - står der ikke noget om at der skal æg i.. og det synes vi er for skidt! For vi var lige ved at lave dem uden æg, men da det overhovedet ikke ville hænge sammen , blev vi nødt til at kigge her!

  -   2007-11-19 09:28:40
Bages ved 180 grader i 15 min