Rabarberis med vanilje

Rabarberis med vanilje, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 Æggeblommer, pasteuriseret
1 helt æg
2 spsk.sukker
2 tsk.vaniljesukker
7-10 stilkerabarber
2.5 dl.fløde
 En stor mængde sukker
 
Opskrift:
Pisk de to æggeblommer og det ene hele æg sammen med de 2 spsk. sukker og 2 tsk. vaniljesukker. Husk at du skal piske længe! Herefter renser du rabarberne og klipper/skærer stilkene i stykker på ca. 2-3 cm. tykkelse. Kog rabarberne med en tilpas mængde sukker (her skal bruges temmelig meget) indtil de falder fra hinanden. Nu skal du si rabarberne, så vandet kommer væk, du kan evt. koge dem igen efter sining.

Næste trin er at blande rabarbermassen med æggemassen. Herefter pisker du 2½ dl. fløde til flødeskum, som forsigtigt vendes i rabarber/æggemassen. Ismassen hældes i en form og stilles i fryseren. Husk at du skal røre i isen efter ca. 1 times tid!





karakterer:
Opskriften er vist 10465 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu