Karrysvin

Karrysvin, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Skinkekød i tern

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louisa1983

Indsendt :      Red :
Karrysvin, billede 4 Karrysvin, billede 1 Karrysvin, billede 2 Karrysvin, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
25 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
4 tsk. Karry
600 gram Skinkekød, rå
2 Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Opskrift:
Margarine og krydderier varmes i en gryde. Tilsæt kød og løg i tern. Når kødet er brunet tilsættes vand og bouillonterning, og retten koges i ca 1 time. (hold øje med at der hele tiden er vand ved kødet)

Tilsæt mælken, gemt lidt til at røre melet ud i og jævn saucen.

Server med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 25397 gange,
og udskrevet 401 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 6107 (1454 kcal)
KJ pr. Pers. 1526 (363 kcal)
Vægt ialt 1815 gram
Vægt pr. Pers. 453 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 336 KJ (80 kcal)
Protein 8.1 gram
Fedt 3.3 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2015-12-13 19:04:15
Den smager også rigtig godt med et par skiver banan og lidt rosiner.

  -   2014-05-05 20:33:45
Super nem og smager godt.