Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Luciabrød I

Antal:
Portion 1 Portion
Ret : Brød boller og kiks

Hovedingrediens : Mel

HvedemelHøjtid: Lucia

Indsendt af : Michelle

Indsendt :

Luciabrød I 4 Luciabrød I 1 Luciabrød I 2 Luciabrød I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 dl. Sødmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
25 gram Gær
100 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

4 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
  Pensling: 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
    1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.


Opskrift:

Dejen æltes eller røres sammen. Hæver ca. 30 min. Formes som små S'er Efterhæver på pladen i ca. 15 min. Bagetid: 10 - 12 min. Ved 225 grader C. alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (56 stemmer)

Opskriften er vist 34287 gange,
og udskrevet 440 gange.


Energi:
KJ total 12903 (3072 kcal)
KJ pr. Portion 12903 (3072 kcal)
Vægt ialt 1073 gram
Vægt pr. Portion 1073 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1202 KJ (286 kcal)
Protein 7.1 gram
Fedt 10.4 gram
Kulhydrat 42.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Alma  -  2008-11-26 16:00:53
hejsa der mangler altstå safran

anonymt  -  2008-04-22 08:25:32
det er vildt godt vi har smagt det til hjemkundskab i skolen til lucia

....  -  2008-01-26 15:28:38
dejlige luftige og ser fine ud men smagen er godt nok kedelig :( smager helt som alm boller uden noget kardemomme eller lignede..

  -  2007-12-17 07:34:12
enig... der mangler safran

Lillian  -  0000-00-00 00:00:00
Der mangler safran.

sus  -  0000-00-00 00:00:00
Det er de bedste brød jeg har bagt. kan sagtens bages hele året. uden problemer.;D 10 for dem