Paneret stegt mørksej med nudelkage

Paneret stegt mørksej med nudelkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk - Mørksej

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.mørksejfilet
200 g.nudler
2 dl.sød chilisauce
1 håndfuld rasp
1 håndfuld sesamfrø
1 spsk.friskhakket basilikum
 salt
 peber
 olie til stegning
 
 Squashchutney:
1 squash
1 løg
1 spsk.olie
2 fedhvidløg
2 spsk.hvidvins­eddike
2 spsk.brun farin
1 spsk.Engelsk sauce
2 tsk.tomatpure
 salt
 peber
 
 Syltede rødløg:
2 små el. 1 stort rød­løg
1 citron saften heraf
1 spsk.sukker
 
Opskrift:
Mørksejfileterne vendes i en sød chili­sauce og halv rasp og halv sesamfrø. Fisken steges i olie ved mellem varme, til den er sprød og lysebrun.

Nudlerne koges i kogende vand cirka 3. minutter, drænes og vendes med frisk hakket basilikum, salt og peber og formes i hånden til små sammenrullede kager på cirka 5 cm i diameter og steges på en tefalpande i lidt olie i cirka 1 minut på hver side.

Squash-chutney:
Squashen skæres i små tern og løget hakkes fint, det sauteres i olie, til det er let skinnende. Hvidløg hakkes og kommes i, det koges af med hvidvinseddike, derefter tilsættes brunfarin, Engelsk sauce og tomatpure. Det koges i cirka 4-5 minutter ved lav varme, smages til med salt og peber og er lige til at servere.

Kan med rette spises både kold og varmt til både kød og fisk, puttes i sandwich eller hvad man kan finde på.

Syltede rødløg:
Rødløg skæres i HELT tynde ringe, vendes med saften af citron og sukker. Marinerer i cirka 10 minutter og serveres som en lille top på retten. Løgene kan ligeledes bruges til salattilbehør, sandwich eller andet.





karakterer:
Opskriften er vist 17404 gange,
og udskrevet 219 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Utrolig nem og lækker