Lasagne med gulerødder

Lasagne med gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Lasagne

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Janni

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksekød
 grønsagssuppe (Gapazio - på flaske)
 eller 1 ds. hakkede tomater
5 dl.Mornaysauce
2 gulerødder
1 løg
 lasagne-/ pastaplader efter behov
 salt
 peber
 oregano
 
Opskrift:
brun de hakkede løg i en gryde sammen med lidt smør. Put derefter oksekødet ned sammen med de brunede løg. Tilsæt grønsagssovsen (eller hakkede tomater) indtil kødsovsen får den rigtige konsistens. Efter det har været oppe at koge tilsætter du herefter krydderier efter smag. Mens det bringes i kog, tager du gulerødderne og skræller dem og river dem på et jern, så du får råkosteffekten. Tag et ovnfastfad og smør det evt. Du ligger nu et lag med lasagneplader, derefter kødsovs. En håndfuld revne gulerødder spreder du ud over og derefter et par klatter mornaysauce ovenpå. Så ligger du et nyt lag lasagneplader, kødsovs, gulerødder og her på tager du nu grønsagssovsen og hælder ud over (ca. 3dl.) og til sidst mornaysauce. Lasagnen stilles ind i en forvarmet ovn på 200 grader. Her skal den stå til den har en gylden overflade og pastapladerne er bløde. ca. 30-40 min.

Tips:

Hertil kan spises flutes eller en lækker salat. Se evt. under "avokado salat med soltørrede tomater".





karakterer:
Opskriften er vist 30353 gange,
og udskrevet 465 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (8 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-03-17 17:37:18
det var en super god lasagne med det hele jeg gir en tommel finger op og godt resultat hilsen smageren

  -   2005-01-01 01:01:01
Jeg skriver der skal hældes 3 dl. grønssagssuppe ud over... Det er selvfølgelig kun 1dl.

  -   2005-01-01 01:01:01
Rettelse: Grønsagssovs = grønsagssuppe.