Ris med fars

Ris med fars, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : emar

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.oksefars
2 store løg
1 rød peber
1 gul peber
1 grøn peber
4 spsk.ketchup
1 spsk.sennep
3 poserris
 
Opskrift:
De 3 poser ris koges, stilles til afkøling. Løgene hakkes og svitses på panden. Oksekødet brunes. Ketchup og sennep tilsættes under omrøring i panden eller gryden. De 3 pebre hakkes og tilsættes. Det hele brunes ca. 3 min, derefter kommes risen i gryden og blandes sammen kødet. Retten er klar til servering.

Tips:

Serveres evt. med lune flutes.





karakterer:
Opskriften er vist 11847 gange,
og udskrevet 177 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu