Italiensk rosinkage

Italiensk rosinkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Rosiner

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt af : hlwa

Indsendt :     

Ingredienser:
200 g.rosiner
225 g.blødt smør
175 g.sukker
2 tsk.vaniljesukker
3 æg
1 citron
300 g.hvedemel
2 tsk.bagepulver
2.5 dl.mælk
 
Opskrift:
Hæld varmt vand over rosinerne for at bløde dem lidt op. Hak smørret i en skål sammen med sukker og vaniljesukker. Rør det lyst og luftigt, tilsæt æggene et ad gangen. Riv skallen af citronen og pres den, kom skal og saft i dejen. Sigt mel og bagepulver sammen og bland det i dejen skiftevis med mælken. Kasér vandet fra rosinerne og drys lidt mel over dem. Vend derefter rosinerne i dejen. Hæld dejen i en smurt brødform og bag kagen ved 200 grader i 45-60 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 12567 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-07-18 09:44:40
Der er beskrevet 2,5 dl mælk under ingredienser, men ikke i forklaringen. Dette gør, at man skal have den lange bagetid ved de 200 grader. Min kage blev sort på oversiden, men smagte godt.

  -   2010-11-13 08:43:28
heej dette er en rigtig god kage;) men jeg ville høre om man kunne bruge andet en rosiner eks: nødder eller lign. og så ville jeg høre hvad der måske var en ide at få til eks fløde?? hils3n miigh!

  -   2007-10-11 15:14:56
denne kage er overhovedet ikke færdigbagt efter en time og kan ikke bages i en brødform!

  -   2005-01-01 01:01:01
alle tiders friske kage