Lækre oksefrikadeller med rødbede og feta

Lækre oksefrikadeller med rødbede og feta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Rikke83

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.hakket oksekød 10-12%
2 spsk.salt
2 tsk.peber
2 revne løg (ca 150 g)
200 g.revet frisk rødbede
100 g.fetaost i små tern
2 store æg (eller 3 små)
0.5 dl.vand
3 dl.hvedemel
 
Opskrift:
bland kødet med salt og lad det hvile i 5 min. Ibland de øvrige ingredienser, men slut af med melet. lad farsen trække i ca 30 min. Steg frikadellerne ved middel varme i 2-3 min på hver side til de er færdige.

Tips:

Tips: Man kan komme farsen i en form og bage den i 45-60 min ved 200 grader for en variation. Man kan bruge salattern i stedet for feta og 3 æggehvider i stedet for 2 æg for at få et mere fedtfattigt resultat. Server med brød, rissalat og en lækker dressing (evt. tzatziki)





karakterer:
Opskriften er vist 13836 gange,
og udskrevet 374 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2020-10-27 16:01:01
alt for saltet - skulle have fulgt min mavefornemmelse og doseret 2 tsk i stedet for 2 spks

  -   2012-01-14 20:42:08
De smager okay, men man kunne måske med fordel tilføje nogen krydderier i opskriften;-)