Hønsesuppe a la Tsjyden

Hønsesuppe a la Tsjyden, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SuppeRet : Suppe - FjerkræSupper

Hovedingrediens : Andet Fjerkræ - Høne

Oprindelsesland : Tyskland

TysklandIndsendt af : tsjyden

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 høne
 vand
1 terning hønsebouillon
 Lidtsalt
20-25 hele peberkorn
2 laurbærblade
2 nelliker
 lidtMerian
5-6 gulerødder
0.5 lille knoldselleri
 Suppenudler
 persille
1-2 porre i skiver
 
Opskrift:
Del hønen i to og fjern overflødige festklumper (nede ved rumpen) og hvad der ellers er tilbage af indmad. Del den yderlige op så du ca. 4 stykker (Det nemmere at håndtere) Du kan også koge hønen helt, husk dog lige at fjerne fest klumper og indmads rester.

Find en stor gryde, hæld vand i og en hønsebouillon terning, Put hønen i. Fyld mere vand på hvis den ikke er dækket af vand.

Tilsæt lidt peberkorn, et lille laurbærblad, salt og 2 nelliker (evt. 3 ikke for mange), en anelse Merian Lad det små koge i ca. 1 ¼ - 1 ½ time afhænger af størrelsen af hønen.

Mens hønen små koger rens grøntsager og skær dem i tern. Kom først koldselleri i, derefter gulerødder, persille lad det koge lidt. Mærk på låret om den er mørt. Tag hønen op, pil kødet af den smid skind, ben og kråsen (halsen) ud Mens du gør tilsæt en ½ pakke suppenudler og lad em små koge i det antal minutter som der står på pakken, et par minutter før de er færdige hælder du porrerne i. De skal ikke have så meget. Tag gryden af varmen og hæld det fra pillede hønsekød i suppen. Velbekomme. Tag evt. et lille stykke flute til. En suppe som er god, varm og velsmagende.

Tips:

Og den er nem at lave! Kna fryses ned, en nem og billig ret





karakterer:
Opskriften er vist 16190 gange,
og udskrevet 297 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu