Tyrkiske Kødboller

Tyrkiske Kødboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Morten Pedersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.oksefars
1 æg
1 stort fint hakket løg
5-6 store fed hvidløg
 salt
 peber
2 tsk.karry
1 tsk.cayennepeber
2 tsk.paprika
 
 Sovs:
2 bouillonterninger, okse
140 g.tomatpure
5 dl.cremefraiche 18%
1 dl.soja
 paprika
 karry
 cayennepeber
 salt
 hvidløg
 
Opskrift:
Det hele blandes godt sammen. Laves til små kødboller som steges på panden i margarine. Stegefedet fra panden hældes op i en gryde, der kommes mel i som til en alm. sovs spædes med vand,må ikke blive alt for lind. Mængden af krydderier kan varieres efter smag





karakterer:
Opskriften er vist 22550 gange,
og udskrevet 467 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (16 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2012-10-03 15:30:38
hvad spiser man til!!!!!!!

  -   2011-05-02 02:53:41
Hej Thomas Du kan sagtens bare lave kødbollerne, og så springe sovsen over hvis du vil bruge dem sammen med noget andet som fx. couscous. MVH. Morten

  -   2011-03-12 17:26:21
det er den bedste rat jeg nogle sende har prøve at lave, det skal i prøve.

  -   2011-02-22 16:45:17
Hvad med hvordan bare selve bollerne laves? Jeg er nemlig interesseret interesseret i at lave sådan nogen kødboller til noget couscous