Ananasrand

Ananasrand, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 18 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : Frugt - Ananas

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
25 Husblas, blade
9 dl.ananasjuice
6 dl.ananas saft (svare til saften fra 3 dåser ananastern)
 citronsaft
625 g.ananastern
 
 Fyld til forret:
500 g.Rejer
3 ds.Fiskeboller
600 g.Mayonnaise
8 dl.Cremefraiche
 A38
 Citronsaft
 Grøn salat
 
 Fyld - Som Dessert:
8 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Rand:
Læg husblasen i blød i koldt vand. Kom ananassaft, juice og citronsaft i en gryde. Lad det varme op. Tag gryden af varmen og tilsæt den knugede husblas. Rør den helt ud. Blend ananasternene, til en mos. Hæld ananasgeleen i de 3 randforme og fordel derefter ananasmosen i geleen. Stil den på køl et døgn.

Som Forret:
Dressing:
Bland mayonnaise og crème fraiche, spæd op med A 38 efter behov. Smag til med citronsaft, salt og peber. Bland rejer og fiskeboller i dressingen. (skær evt. fiskebollerne i mindre stykker)Snit den grønne salat og læg den på 3 fade. Vend randene ud ovenpå salaten og fyld midten med dressing.

Som dessert:
Pynt med flødeskum og nogle ananasstykker.





karakterer:
Opskriften er vist 19854 gange,
og udskrevet 323 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu