Rytterkage

Rytterkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 12 Pers.
Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Rytterkage, billede 4 Rytterkage, billede 1 Rytterkage, billede 2 Rytterkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
500 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
180 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
2 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 nip Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Sirup, mørk 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Kokosmel 1 spsk. 2 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 35 gram
   
Opskrift:
Pisk smør og sukker luftigt. Pisk æg i et af gangen.
Bland mel, kakao, vaniljesukker og salt sammen og rør det i.

kom bagepapir i bradepanden 23x33 cm. og smør ud kagedejen, lad kagen bage i 20-25 min ved 200 grader C. Alm. ovn på midterste rille.


mens kagen bager blander man 2 dl. sukker 1 dl. sirup 1.5 dl fløde og 75 g smør lad det lad det blive varmt i gryden til det bliver lidt tykt tag gryden fra varmen og rør i 200 g kokos.

Fordel forsigtigt fyldet over kagen, ikke en stor klump på midten som bagefter skal smøres ud for det kan kagen ikke bære.
Bages yderligere 10 minutter til toppen er gylden.

Tips:

Bunden er en brownie og den skal gerne være lidt klæg når den er bagt, og så have lov til at sætte sig.





karakterer:
Opskriften er vist 40244 gange,
og udskrevet 851 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 33424 (7958 kcal)
KJ pr. Pers. 2785 (663 kcal)
Vægt ialt 1923 gram
Vægt pr. Pers. 160 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1738 KJ (413 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 21.5 gram
Kulhydrat 52.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu