Oksemørbrad med champingnon og skinke

Oksemørbrad med champingnon og skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Oksemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Trine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1 oksemørbrad
2 glasChampignon eller 500 g friske
200 g.skinke i strimler
 persille
 salt
 peber
 
Opskrift:
oksemørbraden afpudses. Drysses med salt og peber, hvorefter den brunes i en stegegryde. Tag mørbraden op af gryden, og tilsæt de rensede champingnon og skinken i resten af smørret fra mørbraden. Lidt efter drysses hakket persille i alt efter smag. Når mørbraden er kold lægges den på staniol, og champingnon/skinke blandingen lægges henover kødet. Staniolen rulles om kødet, og puttet i ovnen i en bradepande i ca. 1 time på 180 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 11562 gange,
og udskrevet 262 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu