Sac Kebabi (Kød i pande)

Sac Kebabi (Kød i pande), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :     

Ingredienser:
500 g.lammekød eller bøf entrecote
100 g.grønpeber
1 spsk.olivenolie
2 spsk.solsikkeolie
1 tsk.timian
1 tsk.salt
1 tsk.stødt spidskommen
1 fedhvidløg
3 tomater
12 skalotteløg
 
Opskrift:
Skær kødet ud i terninger og placer det i en pande med solsikke- og olivenolie og steg til kødet er gennemstegt. Panden skal være så varm at kødet ikke koger i dets safter. Sker dette alligevel er det vigtigt at hælde saften fra panden og stege videre ved højere temperatur.

Når kødet er stegt lægges det over i en lukket skål for at holde på smag og varme. På samme pande steges skalotteløg, hakket grønpeber. Kom dernæst hakket tomater, timian, salt og stødt spidskommen i. Lige før servering hældes kød og evt. safter tilbage på panden og det hele steges sammen i et par minutter.

Server med ris eller kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10478 gange,
og udskrevet 234 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-18 20:51:55
Lækker opskrift. lavede dobbelt portion til 6 pers med halvt lam og halvt oksekød, men brugte stadig kun 12 skalotteløg. Det smagte supergodt. Det skal vi lave igen en anden gang til gæster.