Hotte fiskefileter

Hotte fiskefileter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Torskefilet uden skind

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     
Hotte fiskefileter, billede 4 Hotte fiskefileter, billede 1 Hotte fiskefileter, billede 2 Hotte fiskefileter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Torskefilet uden skind
Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 dl. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Cajunkrydderi
2 tsk. Chili, stødt
1 tsk. Hvidløgspulver
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Bland mel og krydderier og panér fileterne heri. Rødspætte eller sej kan også bruges. Steg fileterne i ca. 5 min. Pas på med at vende dem for tidligt - så smuldrer de.

Servér fiskefileterne med en citronbåd, nye kartofler og revet gulerodssalat.





karakterer:
Opskriften er vist 24074 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 2925 (696 kcal)
KJ pr. Pers. 731 (174 kcal)
Vægt ialt 660 gram
Vægt pr. Pers. 165 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 443 KJ (105 kcal)
Protein 17.9 gram
Fedt 0.7 gram
Kulhydrat 6.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu