Royal gullasch suppe

Royal gullasch suppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvesmåkød - Skært kalvekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Jan Nielsen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kalvekød (mørt) i tern
100 g.røget bacon i tern
4 gulerødder i tern
10-15 rosenkål
1 porre i skiver
2 løg i tern/både
 Olie
1-2 ds.hakkede tomater
 Evt.lidt tomatpure
1 ds/flRoyal Red
 Paprika
 Timian
 Rosmarin
 Salt
 Peber
 Evt.sukker
 Italiensk brød
 
Opskrift:
Grøntsagerne gøres i stand, skives, skæres i tern. Kødet skæres i tern (også bacon). Kom olie i gryden og varm den op, kom løg, bacon i gryden til løgene er klare. Kom kødet i gryden samt paprika, rosmarin - lad det svitse ca. 5 min. Kom ølen i gryden samt resten af krydderierne, derefter de hakkede tomater og lad det simre i ca. 10 min. Resten af grøntsagerne kommes i og lad det så i ca. 10-15 min. Smag retten til med salt peber m.m.





karakterer:
Opskriften er vist 11427 gange,
og udskrevet 169 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu