Churros (spanske) (spanskrør)

Churros (spanske) (spanskrør), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Oprindelsesland : Spanien

SpanienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.vand
10 spsk.olie
1 tsk.salt
6 dl.hvedemel
 
Opskrift:
Du skal først blande vand, olie, salt og derefter bringe det i kog: Herefter pisker du ca. 6 dl hvedemel i under omrøring til dejen har konsistent til en bollesprøjte. Nu laver du så de nydeligste strimler dej - længden bestemmer du selv, men jeg plejer at klippe dem af i 10 cm længde, direkte over gryden med fritureolie - de skal nemlig frituresteges til de er smukt gyldenbrune. Tag dem op og fordel dem på en gammel avis el. lign., så de lige kan dryppe af. Herefter drysser du dem med en blanding af kanel og flormelis og serverer dem lune.





Beskrivelse:
Se kokkens farvoritopskrift på Churros

karakterer:
Opskriften er vist 55946 gange,
og udskrevet 1079 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (73 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-04-05 20:44:12
olien eksploderede og forbrændte min kæreste over det hele! hold jer fra denne opskrift!

  -   2012-08-07 10:13:44
ADVARSEL, bliver jeg nød til at skrive...Jeg lavede dem igår og var næsten ved at være førdig, da en af "rørerne" pludselig eksploderede. Jeg tror det var den indvendige dejder ikke kunne udvige sig, da der ligesom var dannet en lidt hård skorpe udenpå. Ihvertfald blev jeg sprøjtet til med meget varm olie på bla. hals og kind. Er bare glad for at mine børn ikke var med til at lave dem.

  -   2012-05-20 11:21:07
Med et billede ville det være meget lettere og se hvad det var man rent faktisk var igang med at bage. :)

  -   2009-10-10 21:43:54
Dem jeg har fået i spanien er ikke søde og så dypper man dem i chokolade (tror det var smeltet choko måske med en lille smule fløde/mælk). Det var ret vammelt i 40 graders varme, men dem man kan købe herhjemme er vildt gode :)

  -   2009-07-23 02:39:39
Har lige prøvet at lave en portion efter denne opskrift, konsistensen blev god, men de spanske rør blev ikke gyldne brune selv om de lå alt for længe i fritureolien. Hvordan kan det være????

  -   2009-06-04 13:43:26
Nemt og dejligt! nød den sammen med vennerne under CL finalen. den passede lige til kampen;-) super!

  -   2008-06-30 18:14:23
hvor mange bliver der ca.

  -   2008-05-05 19:31:39
Hvor lang tid tager det at lave dem<+

  -   2008-02-07 15:27:56
de er bare rigtig , rigtig gode

  -   2007-11-28 19:00:52
Hey, hvordan kan det være at der skal æg i nogle, og ikk i andre?? Jeg har set en opskrift i avisen, og der står at æggene er noget af det vigtigste!?

  -   2007-03-28 17:08:00
slog en lille prut puuuh hvor det lugter

  -   2007-01-11 14:48:21
* Ved man drysser alm. sukker på el. spiser dem med vanille is i Tivoli ;)

  -   2007-01-11 14:48:10
Fredericia pigen så brug køkkenrulle , servietter el. lign. , hvad gør du med hjemmelavede pommes fritter ? - vel det samme :D

  -   2007-01-11 14:04:21
Damn så først Kennei´s kommentrar efter jeg havde skrevet min *g*

  -   2007-01-11 14:03:17
Fredericia pigen så brug køkkenrulle , servietter el. lign. , hvad gør du med hjemmelavede pommes fritter ? - vel det samme :D

  -   2007-01-11 14:02:21
* Ved man drysser alm. sukker på el. spiser dem med vanille is i Tivoli ;)

  -   2006-12-12 11:13:00
SMAGER GODT MED ALM. SUKKER OG VANILIE IS, SÅDAN KAN DU KØBE DEM I TIVOLI

  -   2005-01-01 01:01:01
brug en solsikke,vindrue eller rapsolie

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvilken olie skal der bruges til friture..

  -   2005-01-01 01:01:01
jeg elsker spanske rør men hvor mange bliver der? ca

  -   2005-01-01 01:01:01
kan ikke anbefale at de bliver puttet på en gammel avis! tværten smitter af!! men ellers er de rigtig gode kan varmt anbefales!