Andebryst med ferskener

Andebryst med ferskener, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : And - Andebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 andebryst
8 ferskner
1 citron
50 g.sukker
1 dl.eddike
 
 Kartofler:
500 g.kartofler med skræl
4 spsk.olie
1 tsk.havsalt
1 knsp.peber
 
 Pynt:
1 posefrisk Legro basilikum
 
Opskrift:
Rids i fedtet på andebrystet og steg det på en tør pande. Fedtsiden steges først.

-Vask kartoflerne og skær dem i både. Bådene placeres i et ovnfast fad. Der tilsættes nu olie, salt og peber. Kartoflerne sættes i en forvarmet ovn på 200°C i 25 min.

-Andebrysterne steges i ovn i 10 min. på 180 grader C.

-Halvér fersknerne og fjern stenene. Brun dem i den samme pande som andebrysterne. Pres citron på fersknerne sammen med sukker og eddike.

-Skær andekødet ud og anret på ferskner og kartofler.

Pynt med basilikum.





karakterer:
Opskriften er vist 13422 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu