Korsikansk kødsause

Korsikansk kødsause, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Oprindelsesland : Frankrig

FrankrigIndsendt af : Maren RK

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
600 g.hakket oksekød
2 løg i terninger
0.5 tsk.timian
1 tsk.merian
1 tsk.basilikum
1 tsk.oregano
2 fedpresset hvidløg
 groftkværnet peber
 salt
1 bouillonterning, okse
70 g.tomatpuré konc.
5 dl.vand
 lys saucejævner eller maizena
 evt.1 spsk olie til stegning
 
Opskrift:
Oksekød og løg brunes i en tør gryde (evt, Olie) krydderier og tomatpuré tilsættes vand og bouillon tilsættes og retten koger ca. 20 min. retten jævnes til den ønskede konsistens retten smages til med salt peber og hvidløg. Retten serveres med kogt spaghetti, kartoffelmos eller løse ris alt efter eget ønske.

Tips:

Skulle der blive en rest kødsauce tilbage kan den tilsættes rød peberfrugt i terninger og fyldes i udrullet butterdej som små pakker penslet med sammenpisket æg og bages i varmluftovn ved 200 grader i ca. 10-15 min. og bruges som " KOM HJEM FRA SKOLE MAD" evt. med en frisk grøn salat eller pastasalat. opskriften giver mange mennesker der ikke er vandt til at spise mad med mange krydderier mod på at prøve dette og mange børn elsker denne ret da den smager lidt af Pizza men er meget mere sund og fyldig.





karakterer:
Opskriften er vist 8113 gange,
og udskrevet 185 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu