EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland





Gløggessens - Gløgg essens

Antal: 1 Portioner

Ret : Varme Drikke

Indsendt : 2005-10-18


Ingredienser:
1 l.mørk sirup
5 l.vand
3 l.rødvin
3 l.appelsin juice
50 g.hel kanel
50 g.kardemomme
50 g.nelliker
1500 g.brun farin
 


Forklaring:

Alle ingredienserne bringes i kog i ca. 4 timer til det er reduceret til det halve.



Herefter blander du i forholdet 1 del essens til 3 dele rødvin. Smag til med portvin og snaps efter temperament. Og med rosiner og mandler. Varm gløggen, uden at væsken kommer i kog. Lad den gerne stå og trække en halv times tid før servering.



Andre brugere har også læst:


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 4 (3 stemmer)

Opskriften er vist 12962 gange,
og udskrevet 219 gange.

[email protected]  -  2012-10-18 19:16:08
Der skalgodt nok drikkes igennem når der bliver 6 3/4 lITER ESSENS UD AF DIE INGREDIENSER