Gløggessens - Gløgg essens opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Gløggessens - Gløgg essens

Antal: 1 Portioner

Ret : Varme Drikke

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2005-10-18





Ingredienser:
1 l.mørk sirup
5 l.vand
3 l.rødvin
3 l.appelsin juice
50 g.hel kanel
50 g.kardemomme
50 g.nelliker
1500 g.brun farin
 


Forklaring:

Alle ingredienserne bringes i kog i ca. 4 timer til det er reduceret til det halve.



Herefter blander du i forholdet 1 del essens til 3 dele rødvin. Smag til med portvin og snaps efter temperament. Og med rosiner og mandler. Varm gløggen, uden at væsken kommer i kog. Lad den gerne stå og trække en halv times tid før servering.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 4 (3 stemmer)

Opskriften er vist 11323 gange,
og udskrevet 207 gange.



haweka12@yahoo.dk  -  2012-10-18 19:16:08
Der skalgodt nok drikkes igennem når der bliver 6 3/4 lITER ESSENS UD AF DIE INGREDIENSER