Involtini alla Cacciatora

Involtini alla Cacciatora, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvefilet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.smør
150 g.kyllingelever
50 g.skinke i tynde skiver
1 finthakket skalotteløg
2 tsk.finthakket frisk persille
0.125 tsk.Salvie, frisk
 salt efter smag
 friskkværnet sort peber
500 g.kalvefilet skåret i tynde skiver og udbanket som til wienerschnitzel
 hvedemel
2 spsk.smør
3 spsk.olivenolie
1 dl.tør marsala
2 dl.hønsekødkraft
 
Opskrift:
Lad 2 spsk. smør smelte på panden, og heri bruner De kyllingeleverne i 3-4 minutter, eller indtil den er fast og let brunet. Skær kyllingeleverne i små terninger og læg dem i en skål. Skinken snittes fint sammen med skalotteløgene og simre på samme pande i ca. 2 minutter, tilsæt mere smør, hvis det er nødvendigt. Skrab nu indholdet af panden over i skålen med lever, tilsæt persille, salvie, salt og friskkværnet peber. Bland det hele sammen og smag det til.

Hæld ca. 2 spsk. af kyllingeleverblandingen på den nederste tredjedel af hver kalvefilet. Rul fileterne op og bind for begge ender med lidt hvid bomuldssnor. Dyp kalvefileterne i lidt mel og brun dem på panden i 2 spsk. smør sammen med olien. Lad dem stege over jævn varme, indtil de er gyldenbrune på alle sider. Læg dem over på et fad, hæld hovedparten af fedtstoffet fra panden og kog denne af med vinen og hønsekraften. Læg derpå fileterne på panden og lad dem simre, til de er gennemvarme og møre.

De anrettes nu på et opvarmet fad og holdes varme, imens kraften fra stegepanden koges hurtigt ned, indtil det har nået en passende mængde. Hæld det over kalvefiletrullerne og server.

Tips:

Involtini alla Cacciatora = Rullet kalvefilet med kyllingefyld





karakterer:
Opskriften er vist 11613 gange,
og udskrevet 217 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu