Hvidkålsfad med pebre

Hvidkålsfad med pebre, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Gosh

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
0.5 stort hvidkål
1 rød peber
1 grøn peber
1 gul peber
500 g.hakket oksekød
1 ps.reven ost - mozzarella eller lignende
 
Opskrift:
Hvidkålen snittes og sættes over i letsaltet vand og koger til det er næsten mørt. Svits det hakkede oksekød - findel med en gaffel - i en pande. Krydr. med salt og peber. Peberfrugterne renses og skæres i tern eller lignende. Vandet hældes fra hvidkålen - gem noget til sovs. Hæld hvidkålen over i et smurt ildfast fad. Fordel peberfrugterne ovenpå og dernæst det svitsede kød. Lav en alm. opbagt sovs (som til stuvning) af kogevandet og lidt mælk. Hældet det hen over de øvrige ingredienser. Sæt fadet i ovnen på nederste rille ved ca. 180 grader. Efter ca. 20 min. fordeler du den revne ost henover og gratinerer til det har taget lidt farve. Serveres som det er eller med en skive grov rugbrød til.

Tips:

Kan tilberedes i god tid og blot sættes i ovnen. Beregn da lidt ekstra tid for at det hele bliver gennemvarmt.





karakterer:
Opskriften er vist 6357 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu