Grahamsbrød med rosiner

Grahamsbrød med rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Brød

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød, boller og kiks

Hovedingrediens : Mel - Grahamsmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
50 g.gær
5 dl.lunken vand
2-3 tsk.salt
2 spsk.Sirup
2 dl.rosiner
250 g.kvark
5 dl.hvedemel
10 dl.grahamsmel
 
 Pynt:
 Evt.ristede solsikkekerner
 
Opskrift:
Gæren røres ud i vandet, og salt, sirup, rosiner og kvark tilsættes. Rør hvedemel og det meste af grahamsmelet i dejen. Ælt dejen smidig, tilsæt evt. lidt mere mel og lad den hæve tildækket ca. 40 minutter.

Ælt dejen igennem på et meldrysset bord og form den til 2 brød. Rul evt. toppen i ristede solsikkekerner. Læg brødene i 2 aflange forme og lad dem hæve tildækket ca. 30 minutter, før de sættes nederst i ovnen ved 200 grader.

Vend brødene ud af formene efter 25-30 minutter og lad dem bage yderligere ca. 5 minutter, før de sættes til afkøling på en rist under et viskestykke.

Tips:

Brødet kan evt. bages uden rosiner.





karakterer:
Opskriften er vist 2910 gange,
og udskrevet 69 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu