Lammegryde med løg og tomat

Lammegryde med løg og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.lammebryst
2 spsk.hvedemel
50 g.margarine
 salt
 peber
10 små løg
400 g.flåede tomater
1 fedhvidløg
3 dl.bouillon
 basilikum
1 citron
 
Opskrift:
Skær kødet fra benene og skær det i mindre terninger. Vend kødet i mel tilsat salt og peber. Brun kødet i margarine i en gryde, evt. ad et par gange.

Kom løgene ved og læg de afpudsede ben i gryden. Hæld bouillon ved og tomaterne med noget af væden. kom hvidløget i gryden og drys med salt, peber og basilikum. Lad retten koge under låg ved svag varme, ca. 1 time til kødet er mørt.

Smag til med citronsaft, salt og peber.





karakterer:
Opskriften er vist 8626 gange,
og udskrevet 224 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu