Nougat kager

Nougat kager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Diverse Konditorkager

Hovedingrediens : Diverse produkter - Nougat

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Birgit

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.Nougat, blød
2.5 dl.piskefløde
 lagkagebunde (købe eller hjemmebagt)
 
Opskrift:
Flødes piskes til ret fast skum. Nougaten smeltes i vandbad. Tag lidt af det hvide flødeskum fra til pynt. Bland forsigtigt lidt efter lidt den lettere afkølede smeltede nougat i det piskede skum.

Fyld blandingen i en sprøjtepose eller i en plastpose hvor du klipper hul i hjørnet. Lad det ligge medens du stikker små bunde ud af lagkabundene med et glas. Sprøjt herefter nougatmassen ud på de små (eller store bunde hvis du vil lave stor skærekage).

Tips:

Opskriften rækker til en hel lagkage (små bunde) Øverste lag skal være nougatblandingen og kanterne dækkes af med hvid flødeskum. Bliver bedre dagen efter sanlægningen!





karakterer:
Opskriften er vist 28124 gange,
og udskrevet 230 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
SKAL altid serveres på min fødselsdag