Sørens karamelæbler

Sørens karamelæbler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Varm DessertRet : Varm Dessert - Diverse Varme desserter

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.sukker
0.5 dl.vand
0.5 dl.Sirup, lys
0.5 citron saft heraf
0.5 citron skiver heraf
2 dl.piskefløde
750 g.danske madæbler
 
 Tilbehør:
 græsk yoghurt
 
Opskrift:
Kog sukker og vand ved svag varme til karamel. Tilsæt sirup, citronsaft, citronskiver skåret i små trekanter. Kog til det jævner. Tilsæt piskefløde og kog igen til det jævner. Smør et ovnfast fad med smør. Skær de udkernede æbler i smalle både og læg dem i fadet. Hæld karamelsaucen over. Sæt fadet ved 200 grader varm ovn og bag i ca. 15-20 min. Serveres lun med syrnet fløde eller yoghurt og arme riddere. arme riddere: 4 skiver sandwichbrød, 4 spsk mælk, 4 spsk sukker, 2 tsk kanel, 25 g smør (brødskiverne dyppes i mælk, derefter i en blanding af sukker og kanel og steges i smør på panden til de er gyldne).





karakterer:
Opskriften er vist 7938 gange,
og udskrevet 120 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu