EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Syltede agurker

Antal: 1 Portion

Ret : Syltning

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager

Agurk - AgurkerOprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt :

Syltede agurker 4 Syltede agurker 1 Syltede agurker 2 Syltede agurker 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.små agurker
 
 Saltlage:
100 g.salt pr. liter vand
 
125 g.skalotteløg
4 stk.lang peber
10 esdragonblade
2 hylstre spansk peber
5 skiverpeberrod
10 dl.eddike
500 g.sukker
1 spsk.atamon
 


Opskrift:

Agurkerne prikkes og lægges i saltlage et døgn,

hvorefter de tages op, tørres af og lægges i krukker eller glas med krydderierne imellem,

Eddike og sukker koges sammen, hældes over agurkerne.

To dage efter koges eddiken op, konservering tilsættes og lagen hældes over agurkerne. Lidt pres lægges på og det lukkes tæt til med det samme.

Tips:

Som krydderi til agurker kan også bruges dild og laurbærblade eller sort peber og ingefær.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (18 stemmer)

Opskriften er vist 70382 gange,
og udskrevet 1630 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Per  -  2009-08-08 21:05:18
Vi kunne ikke finde spansk peber, så vi brugte anden tørret peber, og vi brugte revet peberrod i stedet for skivet.