Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Ninas squashkage

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Ninas squashkage 4 Ninas squashkage 1 Ninas squashkage 2 Ninas squashkage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

400 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
325 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
  Creme: 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
200 gram Flødeost, naturel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
125 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
125 gram Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
    1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram


Opskrift:

Dej:
Æg & sukker piskes tykt og skummende, olien piskes i. Squashen rives og blandes i.

Mel, bagepulver, natron, salt, vanillesukker og kanel blandes og røres i dejen

Dejen bredes ud i en bradepande ca. 23x33 cm. og bages i ca. 40 minutter ved 190 grader C. alm. ovn.

Creme:
Flødeost, smør og flormelis røres sammen, hvorefter vanillesukker og kanel tilsættes.

Cremen smøres på den afkølede kage



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (58 stemmer)

Opskriften er vist 129127 gange,
og udskrevet 5697 gange.


Energi:
KJ total 26870 (6397 kcal)
KJ pr. Pers. 2239 (533 kcal)
Vægt ialt 1901 gram
Vægt pr. Pers. 158 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1413 KJ (336 kcal)
Protein 4.0 gram
Fedt 21.0 gram
Kulhydrat 33.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Gitte M  -  2013-08-26 21:16:25
Kan kagen fryses ? Hvor mange pers. skal man bruge til en alm. Bradepande?

Tamaar  -  2012-08-17 14:21:59
Wow, den her kage fortjener helt klart mere opmærksomhed end den har fået. Hold da op den er god, med lidt små justeringer hist og her. Lækker, svampet, og har en helt fantastisk smag. Og cremen er virkelig god med det kanel i. Alle 10 point herfra. Ville ønske jeg kunne give 12! Ogmine børn elsker den. Prøv den! Husk at erstatte sukker med farin.

karina  -  2011-08-18 22:30:18
til helene, ja det kan den godt

Helene  -  2011-08-11 13:50:44
Kan cremen gemmes til dagen efter? Enten på kagen - eller I en skål ved siden af?

Owneren  -  2008-11-25 13:41:12
Jeg synes faktisk ikke kagen er så god, men den kan da godt spises

Anne Kragh  -  2008-08-21 12:09:10
Den er bare helt fantastiks selv folk som ikke kan lide squash syntes at den er DEJLIG super kage

Kagedommeren  -  2008-06-09 13:40:00
ok men prøv med 500 g smør

  -  2008-05-03 15:50:45
fantastisk god kage. Halv portion passer til mellemstort ildfastfad. Vil prøve nødder i næste gang. MUMS

boye  -  2007-08-27 09:24:00
jeg vil anbefale at springe smørret over til cremen, og erstatte den med lemon saft og reven lemon

Per  -  2007-08-05 14:39:48
Det smager også godt med rosiner eller valnøddekerner i, ca. 100 g. af en af delene

hannah  -  0000-00-00 00:00:00
Super lækker kage, især glasuren er et hit. Gør det mon en forskel om man river squashen fint eller groft? Jeg har kun prøvet groftrevet og det var et godt resultat.

marie  -  0000-00-00 00:00:00
fantastisk kage, og ja den er super med farin. jeg lavede en topping af chokolade smeltet med lidt fløde og en smule smør, det gjorde den bestemt ikke dårligere.

marianne  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv så at erstatte sukker med med 250 g mørkt farin, så bliver den endnu bedre!

nette  -  0000-00-00 00:00:00
hvor mange personer er kagen beregnet til