Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Banan - Squashkage

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashFedtfattig opskrift

Indsendt :

Banan - Squashkage 4 Banan - Squashkage 1 Banan - Squashkage 2 Banan - Squashkage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
125 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
125 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

200 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
3 Banan 1 mellemstor banan vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
1 dl. Skummetmælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram


Opskrift:

Vanillesukker, æg og sukker piskes godt sammen med en håndmixer.

De andre ingredienser tilsættes, revet squash og mosede bananer tilsidst.

Dejen hældes i en smurt springform, og bages ved 175 grader C. alm. ovn i ca. 50 minutter.

Check lige at kagen slipper en strikkepind inden den tages ud.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1    (83 stemmer)

Opskriften er vist 102283 gange,
og udskrevet 3556 gange.


Energi:
KJ total 6495 (1546 kcal)
KJ pr. Pers. 811 (193 kcal)
Vægt ialt 1022 gram
Vægt pr. Pers. 127 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 635 KJ (151 kcal)
Protein 4.3 gram
Fedt 2.1 gram
Kulhydrat 29.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Anne  -  2012-06-22 17:08:58
Kan ikke anbefale opskriften, kagen bliver kedelig og gummiagtig...

Birgitte   -  2012-05-16 15:03:20
Det er vist lige netop denne opskrift, jeg skal bruge, for jeg synes at en squash-banan kage SKAL være 'svampet' og det kunne ikke falde mig ind at prøve at 'af-svampe' den med mere mel eller andre tricks !! Det er jo oprindelig en amerikansk kage (ligesom cheesecake og gulerodskage) og de ér altså lidt 'svuppede' ! Det er jo det, der gør dem dejlige. :-)

Lisa  -  2011-08-04 19:52:49
Kan kun give alle ret i, at det er en kage der ikke bliver gennembagt , først når den har stået i noget tid, er det som om den er gennembagt (men så er den så nærmest hård i "kanten" -toppen og bunden-) Sys heller ikke kagen har synderligt meget smag, selvom jeg tilsat hakket chokolade..

  -  2010-03-10 20:13:39
lorte kage, den sidder i min ovn nu og bager, og efter 100 min er den stadig rå rå rå

karina  -  2009-07-16 20:57:46
Smagen er ok, men giver alle ret i at den har en meget mærkelig konsistens. Fuldstændig klistret og ubagt. Øv.

Tanja Meíner-Jensen  -  2008-10-09 22:01:28
Træls kage. Hvis man følger opskriften ser den fin ud i ovnen og virker gennembagt, efter 65 min når man prøver med en strikkepind. Men når den så er taget ud af ovnen falder den sammen, er gummiagtig og ubagt. Opskriften bliver smidt ud nu efter 2 mislykkede forsøg.

Lone  -  2008-02-16 19:33:38
Rigtig dejlig kage, dog tilsætter jeg lidt kanel og hakket hasselnødder, hvilket gør den dejlig fyldig.

Marianne KBH  -  2007-11-06 14:51:01
Hvis man presser den revne squash for så meget væde som muligt, vil den virke mere færdigbagt eller knapt så gummiagtig og man kan evt øge indholdet af squash og mindske indholdet af det kulhydratholdige hvedemel

Rie  -  2007-09-23 21:38:58
Kagen blev meget gummiagtig

inger glostrup igen  -  2007-08-12 16:11:14
jeg glemte at komme kakao i, men det varndt den ved jeg har haft den frosset i stykker og ellers severer jeg den med flødeskum og tørrede tranebær

inger glostrup  -  2007-08-11 12:18:34
har nu prøvet den med visse ændringer: kom kun 1 banan og mere mel samt lidt mere bagepulver, bagte den i tærtefad, hvor hævede og blev dejlig lysebrun, jeg vil komme mere vanielisukker i næste gang. eller andre smagsstoffer den smager godt og er ikke gummiagtig

Cecilie  -  2007-02-23 18:18:04
den er ok. men prøv at pynte med squas

Sara  -  0000-00-00 00:00:00
Den ser bare og smager bare for lekert knus..

Anna  -  0000-00-00 00:00:00
Det ser ud til at der for mange bananer i forhold til mængden af mel. Det er nok med 1 moden banan.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Man kunne lave en osteglasur og smørre over, 100 g. smør, 100 g. flødeost naturel og 2 dl. flormelis røres sammen, evt lidt vanillesukker i, og så smøres det over kagen når den er afkølet.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen hævede ikke ret meget, og som de andre skriver kan den virke lidt gummiagtig, men jeg syntes nu alligevel den har en god smag, og den er dejlig saftig.

Judy, Ballerup  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg giver Jette Hansen fuldstændig ret, jeg prøvede med 2 bananer mindre, men fik samme resultat.

Jette Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen bliver mærkelig gummiagtig og virker ikke færdigbagt selvom den blev bagt i lidt over entime spørgsmålet er om ikke både squash og mosede bananer giver for meget væde.