Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Min mors squashkage

Antal:
Pers. 12 Pers.
Ret : Kager i form

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :

Min mors squashkage 4 Min mors squashkage 1 Min mors squashkage 2 Min mors squashkage 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.5 dl. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

    1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

350 gram Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
    1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
325 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

0.25 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
2 tsk. Vanillesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 tsk. Kanel, stødt 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7 gram
1 dl. 50 gram
100 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
    2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.


Opskrift:

Æg og sukker piskes skummende, olie piskes i og groftrevne squash røres i.

Mel, hævemidler, krydderier og nødder eller solsikkekerner blandes og vendes i dejen.

Bages i ca. 1 time ved 175 grader C. alm. ovn.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (164 stemmer)

Opskriften er vist 291207 gange,
og udskrevet 11085 gange.


Energi:
KJ total 21725 (5172 kcal)
KJ pr. Pers. 1810 (431 kcal)
Vægt ialt 1490 gram
Vægt pr. Pers. 124 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1457 KJ (346 kcal)
Protein 5.2 gram
Fedt 21.2 gram
Kulhydrat 35.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2016-05-16 12:30:31
kan den fryses

Ingelise Jensen   -  2016-02-28 08:42:42
Super nem og lækker kage , som alle i min Fam elsker . 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra mig .

  -  2015-10-01 23:08:22
Meget god grundopskrift.Også god med 1 tsk. ingefær, hakkede nødder, hindbær eller jordbær samt fintskårne abrikoser.

Jan  -  2015-09-20 13:36:15
Bagte den lige efter opskriften i 75 minutter i en rugbrødsform. God kage med sandkagelignende skiver.

inger  -  2015-06-19 09:27:16
Kagen smager også godt med rosiner.

Hanne  -  2015-04-29 12:56:18
Meget lækker og svampet kage. Kan sagtens komme mere squash i, ca 100 gr. ekstra

  -  2014-08-14 14:58:58
Den mest populære kage i nyere tid i min omgangskreds

Anita  -  2014-08-11 19:23:49
Rigtig god kage, dog er 1 dl olie mere end nok. Og jeg brugte over 500g revet squash hvilket gjorde den dejlig svampet. Så kan det også anbefales at bage denne kage som muffins i stedet for i en bradepande da den virker mere frisk og svampet i det på den måde

Maria  -  2014-07-13 20:35:23
Jeg tænkte på om man kan bage den uden nødder. Jeg har en allergiger med til den fest jeg skal bage til.

Emma  -  2013-11-03 14:07:38
kan man smage valnødderne og kan man bage den uden valnødderne

Sarah  -  2013-09-19 10:45:34
Jeg er ikke just den store kagebager, så her kommer et lidt dumt spørgsmål. Når der står man skal anvende olie - er det så smagsløst olie som solsikkeolie? Eller skal der bruges anden olie som raps- eller olivenolie?

  -  2013-09-07 12:18:20
Når der bages med natron, skal der også tilsættes et surmælksprodukt, så jeg vil anbefale at bruge bagepulver i stedet.

Ditte  -  2012-04-28 16:12:02
Jeg brugte 1 dl olie og 175 g sukker og den blev ganske god alligevel.

Kirsten  -  2011-08-23 03:35:55
Jeg har bagt kagen. Den var luftig, men der er ikke meget der smager.

pia  -  2009-08-13 12:54:12
Hvis i ikke har squash i huset bliver den lige så god med tilsvarende mængde af revet æble. Æblerne behøves ikke at skrælles, men blov rives på den grove side af rivehjernet.

Line  -  2009-05-21 21:58:04
Den bliver super lækker, hvis man lægger et lag mørk chokoladetræk over

Britha  -  2009-05-14 20:04:20
-Jeg har bagt den i moffisforme til skovtur, der fungerer de rigtig godt

camilla  -  2008-09-16 10:26:09
super lækker kage, og nem at lave, det er ikke sidste gang jeg laver den.

Maibritt  -  2008-08-08 17:18:12
Den var squ nem at lave XD!

david p.  -  2008-01-10 16:43:23
Kagen er bare så go' altså. Den er luftig og kanelagtig. det bare en bid af himlen altså. uhmmmm

mette  -  2007-09-12 10:20:30
alle blev vilde med kagen, den var luftig, blød og lækker. super med valnødder i...

  -  2007-08-20 19:58:37
Den er fantastisk, også selvom man kun bruger halvt sukker og halvt fedtstof.

Anders  -  2007-08-09 13:07:08
Den prøver vi at bage håber den bliver god med den karakter 9.1 :-)

gitte  -  0000-00-00 00:00:00
Min søn og bagte kagen i går og kom mokkabønner i det giver en fantastisk kage det er ski... god.tak for opskrift og den er let for ungerne og lave

Inge  -  0000-00-00 00:00:00
Du kan købe sukker for diabetikere til bagning, så du kan lave alle de forskellige kager du har lyst til bare du erstatter med det kunstige sødepulver og det kan ikke smages. Jeg er selv diabetiker og laver alting med kunstig sødemiddel af alle slags. God fornøjelse.

jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
Til farmor - tusinde tak for hurtigt svar -jeg få finde på noget andet.

farmor  -  0000-00-00 00:00:00
man kan sagtens spare på såvel sukker som olie. Jeg har lavet den med 150 g sukker og 1½ dl olie, og den bleb fin (dog kan den ikke serveres for diabetikere, jeanette)

jeanette  -  0000-00-00 00:00:00
må man gerne få en sådan kage når man har diabetes - jeg skal have gæster hvor ders datter lige har fået konst. diabetes - kan jeg servere denne for dem ?

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Kagen på billedet er bagt i en bradepande på 23x33 cm.

Dorte  -  0000-00-00 00:00:00
En super god kage som er meget luftig. Jeg bagte den bare ikke mere end 40 min. Også passer den til en ½ bradepande