Fyldte squash (Kolokithakia Yemista)

Fyldte squash (Kolokithakia Yemista), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Grøntsager - Squash

Oprindelsesland : Grækenland

GrækenlandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2000 g.Squash mellem store
500 g.hakket oksekød
1 lille løg finthakket
 hakket persille
0.5 kopris
1 spsk.salt
0.5 tsk.peber
1.5 koptomat juice
1 kopvand
 smør
 
Opskrift:
Squash udhules med en ske.
Bland det hakkede kød med løg, ris, persille, salt og peber blandes.

Fyld det i squashene og læg dem i en ildfast fad.
Tomatjuice, vand og smør bringes i kog og hældes over squashene.

Dæk til med stanniol og bag dem 40 min. ved 175 grader.
Fjern stanniolen og bag den i 40 – 50 min. til de er lysebrune.


Tips:

Serveres med ris og æg-citron sauce.





karakterer:
Opskriften er vist 20842 gange,
og udskrevet 563 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-06-28 13:48:01
hm jeg kan ikke forstå at der skal kød i- kommer der da normalt ikke.. og smør-det er en græsk ret, så hvorfor ikke bruge olivenolie som de gør dernede`?

  -   2005-01-01 01:01:01
Hej ! Jeg kan varmt anbefale alle at prøve at fabrikere nogle yemistas. De er virkelig en stor græsk delikatesse. Kan varieres efter behag. Prøv også med peberfrugter og store tomater, i stedet for squash.