Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Dybfrysning af squash

Antal: 1 Portioner

Ret : Grundopskrifter

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager

SquashIndsendt :


Ingredienser:
 squash
 


Opskrift:

Squash skal, som de fleste grønsager, blancheres inden de fryses, således at enzymernes kemiske aktion standses.

Man blancherer i kogende vand eller over damp. Squashen skæres i skiver eller i tern og lægges i ståltrådskurv eller sigte der nedsænkes i skoldhedt vand, f.eks. 4½ l. vand til ½ kg squash. Når vandet spilkoger igen blancheres de i 3 minutter, hvorefter kurven løftes op og squashen lægges i iskoldt vand, også i 3 minutter.

Ved dampskoldning anbringes kurven oven for vandet i 5 minutter og afkøles derefter i isvand i 5 minutter.

Når squashen er afkølet, og væden er løbet godt fra, pakkes den hurtigst muligt i en passende emballage og indfryses.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 23151 gange,
og udskrevet 650 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Jytte  -  2012-08-07 15:50:38
Jeg blancherer i microovn, det er let og virker fint.

henny-hansen  -  2008-08-02 16:04:25
jeg har også frosset squashen ned groft revet på råkostjern, og det har været velegnet til mange tærter og gtyderetter

Ilse  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har i flere år frosset både revet og skivet squash uden at blanchere det, og det har været udmærket.

Ninse  -  0000-00-00 00:00:00
Altid rart at vide:-)