Mørbrad med urtelåg

Mørbrad med urtelåg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinemørbrad Hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 svinemørbrader
 salt
 peber
0.5 tsk.paprika
1 bdt.persille
1 bdt.basilikum
1 bdt.timian
4-6 bladeSalvie, frisk
5 spsk.rasp
8 spsk.olivenolie
1 løg
3 fedhvidløg
2 spsk.friskpresser citronsaft
1 tsk.reven citronskal
50 g.smør eller margarine
 
Opskrift:
Afpuds kødet krydr kraftigt med salt og paprika. Skyl urterne og tør dem godt og hak dem fint Bland urter, rasp og olivenolie godt.

Pil løget og hak det fint. Pil og pres hvidløg. Rør løg og hvidløg i urteblandingen. Bland godt og smag til med citronsaft, citronskal, salt og peber.

Opvarm resten af olien på en pande og brun mørbradene godt på begge sider. Tag dem af panden og lad dem svale lidt.

Sæt ovnen på 220 smør et ovnfast fad med fedtstof. Læg mørbraden i og dæk dem med urteblandingen. Fordel resten af fedtstoffet henover.

Sæt fadet i ovnen og steg i 20-25 minutter. Tag fadet ud og skær i ca. 1 cm. skiver og server straks.





karakterer:
Opskriften er vist 10064 gange,
og udskrevet 199 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu