Kirsebærlagkage med chokolade

Kirsebærlagkage med chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

KonditoriRet : Konditori - Lagkage

Hovedingrediens : Bær - Kirsebær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 pk.lagkagebunde
 
 
 Creme:
1 gl.kirsebærsauce u/sten (ca. 600 g)
3 dl.piskefløde
5 husblas
 
 Pynt:
150 g.chokolade
2 dl.piskefløde
150 g.mandelflager
 
Opskrift:
Creme:
Kirsebærsaucen varmes op, og husblassen, som er udblødt i koldt vand, smeltes i saften fra kirsebærrene og afkøles. Fløden piskes stiv og vendes med kirsebær og den afkølede.

kirsebærsaft. Lagkagebundene lægges sammen med kirsebærcremen og sættes på køl et par timer.

Pynt:
Chokoladen smeltes og afkøles let. Træk chokoladen rundt på kanten og drys mandelflager på. Fløden piskes stiv og smøres på toppen.





karakterer:
Opskriften er vist 16035 gange,
og udskrevet 266 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-08-02 18:20:46
Den ægte kirsebærlagkage med chokolade (Schwarzwälder Kirschtorte) er lavet med chokoladebunde. Drop også husblas og lagen fra kirsebærrene, og dryp i stedet for bundene med Kirsch.