Spinatfisketerrine med stenbiderrogn (Mikroovn)

Spinatfisketerrine med stenbiderrogn (Mikroovn), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Terrine

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Stenbiderrogn - Stenbidderrogn

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Fiskefars:
300 g.torskefilet u/skind og ben
1 tsk.salt
1 dl.Kaffefløde 9%
1 æggeblomme
1 æg
25 g.blødt smør
3 spsk.hvedemel
1 dl.piskefløde
200 g.frisk spinat
1 bundtpersille
 
 Sauce:
1 dl.mayonnaise
1 dl.creme fraiche
0.5 dl.sød chili
 salt
 hvid peber
2 finthakkede skalotteløg
 lidt klippet dild
 
 Pynt:
250 g.renset frisk stenbiderrogn
 
Opskrift:
Fiskekød, salt og lidt fløde 13% blendes i kort tid i foodprocessoren. Resten af fløde 13% tilsættes efterhånden. Æggeblommen tilsættes og det hele æg lidt efter lidt. Smør og mel tilsættes.

Piskefløden piskes og vendes i farsen. Spinat og persille hakkes groft og blandes i fiskefarsen.

Fiskefarsen kommes i en smurt, aflang form (ca. 1 liter) der dækkes til. Tilberedes i mikrobølgeovnen ved fuld effekt i 3 minutter og halv effekt i ca. 3 minutter, til farsen er akkurat stivnet.

Ingredienserne til saucen blandes.

Serveres hel på et fad eller portionsanrettet i skiver. Pyntes med dild og stenbiderrogn.





karakterer:
Opskriften er vist 11555 gange,
og udskrevet 272 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu