Valnøddepate

Valnøddepate, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.hytteost
2 løg
 
125–200 g.valnødder eller hasselnødder
0.5 spsk.karry
0.5 spsk.paprika
2 spsk.frysetørret dild eller persille
0.25 spsk.allehånde
 salt
 peber
 
4 æg
 
Opskrift:
I en skål kommes 400 g hytteost. 2 løg hakkes groft og brunes på panden. Hak 125 – 200 g valnødder eller hasselnødder Det blandes med hytteost og løg sammen med ½ spkf. karry, ½ spkf. paprika, 2 spkf. frysetørret dild eller persille, ¼ spkf. Allehånde, lidt salt og peber. I en anden skål piskes 4 æg sammen med en gaffel. Det øvrige blandes med æggene. Smør en ildfast form eller skål, hæld blandingen i og bag den i ovnen 1 time ved 200 grader.





karakterer:
Opskriften er vist 42523 gange,
og udskrevet 683 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (34 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu