Skaldyrs marinade

Skaldyrs marinade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Marinader

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
3 spsk.finthakket forårsløg
1 stk.skråtskåret forårsløg i ca. 1 cm lange stykker
2 spsk.finthakket gulerod
4 spsk.hakket bredbladet persille (hak lidt af stilken med)
2 spsk.grofthakket rød peberfrugt som først er renset for kerner og hinder
1.5 dl.extra vergine olivenolie
2-3 limefrugter, saften deraf
1 fedfinthakket hvidløg
1 fedhvidløg i tynde skiver
 salt
0.5 tsk.cayennepeber (strøget mål)
 
Opskrift:
Tilbered marinaden ved at piske olivenolien og limesaften sammen. Tilsæt så alle de øvrige ingredienser og lad det stå og trække, mens skaldyrene forberedes.

Hæld marinaden over og lad det hele trække i køleskab med film over i en times tid.





karakterer:
Opskriften er vist 11525 gange,
og udskrevet 248 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu