Jordbær og vandmelon

Jordbær og vandmelon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Diverse kolde desserter

Hovedingrediens : Bær - Jordbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.rensede jordbær
300 g.vandmelon (gerne en af dem uden kærner)
4-8 spsk.Cointreau
 
 Råcréme:
4 æggeblommer eller 2 dl. past æggeblommer
50 g.sukker
0.5 vanillestang
2.5 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Denne opskrift kom nærmest i hus ved en tilfældighed. Uventede gæster og ikke det store udvalg i (køle)skabene. De rensede jordbær kvartes og vandmelonen skæres i stykker på samme størrelse. Råcrémen: Æggeblommerne piskes med sukker & vanille til en luftig masse og den letpiskede fløde vendes i. *) Har du kun hele æg, fjernes faren for Salmonella på flg. måde: Placér æggene i en lille gryde og kom 1 dl. vand ved. Låg på gryden og fuld drøn på blusset. Når vandet koger vildt og voldsomt, er æggene "blanchéret" og faren er drevet over. Servér frugter og råcréme i skåle/kander hver for sig og lad selv dine gæstre tilsætte Likøren efter smag.





karakterer:
Opskriften er vist 15050 gange,
og udskrevet 205 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu