Kartoffelfingre med ost - patates köftesi

Kartoffelfingre med ost - patates köftesi, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.kogte kartofler
1 æg
100 g.reven ost
1 tsk.paprika helst den grove tyrkiske
 salt
 peber
 rasp
 Olie til stegning (raps)
 
Opskrift:
Kartoflerne moses og blandes med æg, ost, paprika og smages til med salt og peber. Tag en god spiseskefuld og form den i hånden til en fingertyk rulle, vend dem i rasp og steg dem ved god varme i rigeligt olie. Lad dem dryppe af på fedtsugende papir, server straks.

Serveres som en varm forret (mezeler) sammen med andre mezes, som f.eks. Feta/yoghurtsalat, tzatziki og lignende eller som tilbehør til en hovedret.





karakterer:
Opskriften er vist 12506 gange,
og udskrevet 392 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-06-10 14:21:57
De smager godt og "autentisk", men opskriften bliver lidt våd, så jeg blev nødt til at tilsætte mel - en anden gang vil jeg nok prøve kun at tilsætte ½ æg