Fyldte pandekager med rejer

Fyldte pandekager med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Dorthe

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pandekager:
2 æg
75 g.hvedemel
0.5 tsk.salt
2 dl.mælk eller fløde
0.5-1 tsk.smeltet smør
 
 Gratinering:
4 spsk.reven ost parmesan/emmentaler
2 spsk.smør eller margarine
 
 Rejefyld:
400 g.rejer
3-4 spsk.klippet dild
 
1 portionlys opbagt sauce til 4 pers
0.5 citron saften heraf
 
Opskrift:
Bland ingredienserne til pandekagerne sammen og bag 4 tynde pandekager.

Opbagt sauce blandes med citronsaften og rejer og dild.

Smør en ovnfast fad med smør og læg en tynd pandekage i put en spsk. Fyld i rul pandekagen sammen og luk enderne, lav de tre andre på samme måde. Bliver der fyld i overskud fordeles det over pandekagerne og herefter kommes osten til gratinering på det hele stilles i forvarmet ovn ved 250 grader C i ca. 10 minutter





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Fyldte pandekager

karakterer:
Opskriften er vist 24928 gange,
og udskrevet 447 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu