Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Aioli – fransk hvidløgsmayonnaise

Antal: 10 

Ret : Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Diverse flydende produkter

OlieOprindelsesland : Frankrig - Fransk - Franske

Indsendt :


Ingredienser:
4-6 fedhvidløg
1 æggeblomme
0.5 tsk.sennepspulver
1 spsk.vineddike
0.5 tsk.salt
2.5 dl.olie
0.5 dl.vand
 hvid peber
 


Opskrift:

Pil og pres hvidløgsfeddene. Kom hvidløg, æggeblomme, sennepspulver, vineddike og salt i en skål. Pisk olien i lidt ad gangen. Først dråbevis, så olien piskes helt ind i æggeblommen, så lidt mere ad gangen.. Rør vandet i til sidst, så saucen får den rette konsistens, og smag til med salt og hvid peber.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (22 stemmer)

Opskriften er vist 36593 gange,
og udskrevet 924 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2011-01-08 15:52:24
Mega nemt og mega lækkert. delte potionen i 2 og puttede frisk hakket persille i den ene. Fantastisk

  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig autentisk