Bassekage

Bassekage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Nia Nadine

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
250 g.hvedemel
125 g.smør eller margarine
300 g.Brun farin
2.5 dl.cremefraiche 18 %
1 æg
1 tsk.kanel
1 lille tsk. natron
1 appelsin reven skal heraf
 
 Pynt:
50 g.nøddekerne
 
Opskrift:
Smuldr mel, fedtstof og farin sammen (det er ret tørt). Læg godt 1/3 af blandingen i en smurt tærte- eller springform. Rør resten af "smuldredejen" med cremefraiche og æg. Tilsæt kanel, natron og reven appelsinskal. Hæld blandingen over "smuldredejen" i formen. Hak nødderen og drys dem over. Bag kagen ca. 50 minutter ved 180 grader.

Tips:

Reven appelsinskal og nødder kan evt. udlades.





karakterer:
Opskriften er vist 15102 gange,
og udskrevet 321 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-01 08:21:19
ingen problemer med at få bunden sprød,husk at smuldre godt.... tilføjer forøvrigt et ekstra æg og udelader kanel, så minder den ikke så meget om jul...

  -   2008-02-08 13:30:22
Har fået bassekage hos svigermor. Dem er møg god. Skulle så bage den selv. Hmm hos svigermor er bunden sprød, det er den ikke hos mig ! Er der nogen der har et bud på hvorfor den ikke er det ?

  -   2008-02-07 18:32:10
Det er en super kage. Spis cremefraiche til.

  -   2005-01-01 01:01:01
Umh! Bassekagen, den er sku go ! knus