Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Torsk i fad med ostesovs

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : TorskeFisk

Torskefilet uden skindIndsendt af : ms-mini

Indsendt :

Torsk i fad med ostesovs 4 Torsk i fad med ostesovs 1 Torsk i fad med ostesovs 2 Torsk i fad med ostesovs 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
5-700 g.torskefilet
400 g.frossen stuvede spinat
1 citron
150 g.revet ost
5 dl.piskefløde
3 dl.mælk
 salt
 peber
 


Opskrift:

Læg den frossent spinat i bunden af fadet og pres ca. en halv citron over. Krydder m/salt og peber. Lav en opbagt hvid sovs med fløde og mælk og kom osten i og rør godt til osten er smeltet. Kom ca. halvdelen over spinaten. Læg torskefileterne over pres resten af citronen over og krydder med salt og peber. Hæld resten af ostesovsen over.

Stilles i en forvarmet ovn ved 200 grader C i ca. 20-25 minutter den skal være gylden i toppen.

Tips:

Spises med kartofler gerne aspargskartofler



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (7 stemmer)

Opskriften er vist 18070 gange,
og udskrevet 586 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2009-11-25 20:52:15
Jeg bruger ofte stødt muskat sammen med spinat og hvid sovs. Det smager skønt

  -  2009-11-25 20:30:55
Spidskommen i spinat med sovs giver god kraftig smag

Berenkuil  -  2006-12-18 20:18:35
Retten smagte udemærket men var ligesom en lille smule for tam til min smag, manglede lige det sidste pift