Cajun kartoffelbåde

Cajun kartoffelbåde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

ForretterRet : Forretter - Snacks

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Oprindelsesland : Créole

CréoleIndsendt af : Lissi Petersen

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
 olie
4 mellemstore kartofler
1-2 spsk.cajun krydderimix
 
Opskrift:
Forvarm ovnen til ca. 200 grader. Hæld ca. 1 cm olie i bunden af et ildfast fad og stil det i ovnen til olien er gennemvarm (omkring 5 min). Skær kartoflerne i både og vend dem i krydderimixen til de er helt dækkede. Kom kartoffelbådene ned i den varme olie og bland grundigt. Bages i 25-30 min indtil de er gyldne. Vend dem af og til. Når kartoflerne er færdige, skal de dryppe af på fedtsugende papir.

Serveres brandvarme med f.eks. tomatsalsa og cremefraiche.

Tips:

Du kan lave din egen cajun krydderimix således:

1 spsk hvidløgspulver, 1 spsk løgpulver, 2 tsk henholdsvis hvidt og sort kværnet peber, 2 tsk tørret timian, ½ tsk tørret oregano og 1½ tsk cayenneperb. Alle ingredienser puttes i et glas som rystes grundigt.





karakterer:
Opskriften er vist 25769 gange,
og udskrevet 359 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (35 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
supergode kartofler, dog bruger jeg ikke tørrede krydderier men friske, og det gør det meget bedre synes jeg. Både med frisk oregano og timian, og friske hvidløg småtskåret