Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu

Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Hjemmelavet is

Hovedingrediens : Frugt - Rabarber

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :      Red :
Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu, billede 4 Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu, billede 1 Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu, billede 2 Rabarbertiramisu - Rabarber tiramisu, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Rabarbermos:
500 g.rabarber
25 g.sukker
2 spsk.Baileys
 
 Flødeskum:
2 dl.piskefløde
2 spsk.sukker
 
 Creme:
150 g.mascarpone
2 spsk.Baileys
 
6 spsk.Baileys
1 pakkeLadyfingers
 
Opskrift:
Rabarbermos:
Skyl rabarberne og snit dem i stykker. Put dem i en gryde med vand og sukkeret, kog det og rør det til mos. Køl det af. Rør Baileys i den kolde rabarbermos.

Flødeskum:
Pisk fløden stiv med sukkeret.

Creme:
Rør Baileys i mascarponen og bland det med flødeskum.

I bunden af en skål, lægges et lag Ladyfingers og dryp halvdelen af Baileys over.
Efterfølgende fordeles halvdelen af rabarbermosen så halvdelen af cremen.

Derpå et lag Ladyfingers og derpå den sidste creme som dækkes med resten af rabarbermosen.

Sæt Tiramisuen i køleskabet og lad det køle af i ca. 2 timer.





karakterer:
Opskriften er vist 23226 gange,
og udskrevet 725 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu