Grillet hel pighvar

Grillet hel pighvar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : FladFisk - Pighvar - Pigvar

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
 Pighvar
 krydderier
 olie
 
Opskrift:
Fisken skrabes, renses og skylles hvorefter den tørres i et klæde eller køkkenrulle for at fjerne overflødigt vand. Giv fisken et snit ned langs midterlinien og lind lidt på fileterne på det tykkeste sted. Gnid krydderierne ind i dette snit. Smør fisken godt med olie.

Grill fisken ved stærk varme til en start for at ”lukke” fisken, senere kan den flyttes længere op. Beregn 3-4 minutter på hver side, let lidt på fileten i snittet for at se om fisken er gennemstegt.

Server med grøn salat sauce eller kryddersmør samt flutes.

Tips:

Alle fladfisk kan grilles efter denne metode.

Er der megen rogn i fisken bør denne tages ud og grilles i staniol.





karakterer:
Opskriften er vist 42609 gange,
og udskrevet 1011 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (7 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu