Lynstegt kylling og chili

Lynstegt kylling og chili, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olie
1 løg i skiver
2 fedknust hvidløg
1 spsk.hakket frisk koriander
2 tsk.hakket rød chili
4 kyllingebryster i tynde skiver uden skind og ben
125 g.små champignon i skiver
400 g.basmati- eller jasminris
1 l.hønsebouillon
4 hakkede forårsløg
1 lille agurk i skiver
1 spsk.fishsauce
 
Opskrift:
Varm olien op i en gryde ved medium varme. Tilsæt løg, hvidløg, koriander og chili og lynsteg i 2-3 minutter, til løget er gyldent og mørt. Tilsæt kylling til løgblandingen og lynsteg i 2-3 minutter, til kødet er brunet og gennemstegt. Rør champignon i og steg videre i 1 minut. Tag kyllingeblandingen op af gryden og stil til side. Rør risen i sammen gryde og sauter ved medium varme i 2 minutter. Hæld kyllingefonden i og kog op. Skru ned for blusset, læg låg på gryden og lad retten simre i 15 minutter. Tag gryden af blusset og lad den stå med låg i 5 minutter. Kom kyllingeblandingen, forårsløg, agurk og fiskesauce ned til risen og bland alle ingredienser omhyggeligt. Sæt gryden tilbage på blusset ved lav varme i 3- 4 minutter, mens der af og til røres, til retten er varmet godt igennem.





karakterer:
Opskriften er vist 6538 gange,
og udskrevet 113 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu