Kyllingefilet med mynte

Kyllingefilet med mynte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 kyllingebryster á ca.125 g
0.5 spsk.hvedemel
1 appelsin
0.5 bdt.frisk mynte
2 spsk.olivenolie
 salt
 peber
2 spsk.halvtør sherry
2 dl.hønsebouillon
1 spsk.citronsaft
 
Opskrift:
Drys melet over kyllingestykkerne. Halvér og pres appelsinen. Hak mynten fint. Sæt ovnen på 50 grader. Opvarm olien på en pande og steg kyllingebrysterne ca. 4 min. på hver side. Læg dem i et ovnfast fad og drys med salt og peber. Dæk med folie og sæt dem i ovnen så de holder sig varme. Hæld sherry, hønsebouillon, appelsin- og citronsaft på panden og bring det i kog. Rør mynten i og smag til med salt og peber. Hæld saucen over kyllingebrysterne og lad det simre 10 min.





karakterer:
Opskriften er vist 6632 gange,
og udskrevet 121 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu